Vakuutuksia. Piste.

Osallistu arvontaan –
voita lahjakortti hävikkiruoan verkkokauppaan!

Arjen kallistuessa monissa kotitalouksissa mietitään parhaillaan, mistä voisi karsia ja säästää arjessa. Yksi säästövinkki on vakuutusten kilpailuttaminen, sillä kotivakuutusten hinnoissa on isojakin yhtiökohtaisia eroja.

Myös ruoka on yksi iso ja välttämätön kuluerä, johon saa uppoamaan euron, jos toisenkin. Ruokahävikin pienentäminen onkin suuri eko- ja säästöteko. Siksi haluamme syksyn säästötalkoiden hengessä arpoa kaksi (2) 100 €:n arvoista lahjakorttia Fiksuruoka.fi-verkkokauppaan.

Osallistu arvontaan 30.9.2022 mennessä oheisella lomakkeella.
Jos arpaonni suosii, ilmoitamme voittajalle sähköpostitse.

Onnea arvontaan!

POP Vakuutus pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Arvonta on käynnissä  14.9.-30.9.2022
Arpaonnea.

 

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Suomen Vahinkovakuutus Oy aputoiminimellään POP Vakuutus, Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo.

Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailujen/arvontojen osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan voi osallistua samalla sähköpostilla vain kerran. Arvontaan osallistuminen ei ole maksullista eikä edellytä palveluiden tai tuotteiden ostamista. 

Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan kontaktointi

POP Vakuutuksen järjestämien arvontojen palkinnot määritellään jokaisessa arvonnassa erikseen. Tässä arvonnassa palkintona on kaksi (2) lahjakorttia Fiksuruoka.fi-verkkokauppaan. Palkinnon verollinen arvo on 100 euroa per lahjakortti. Lahjakortit arvotaan eri henkilöille. Palkintoa ei voi lunastaa rahassa. Voittajalle tai voittajille ilmoitetaan heti arvonnan suorittamisen jälkeen, ja häneen/heihin otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä jätettyjen yhteystietojen kautta. Arvontaan osallistuessaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodoiksi.

Voittaja toimittaa tapauskohtaisesti tarkemmat yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten sähköpostitse annettuun osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta ja hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kahden (2) päivän kuluessa arvontapäivästä, POP Vakuutus voi arpoa uuden voittajan.

POP Vakuutus kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi ja arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Kerättyjä tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman erillistä lupaa. Henkilön tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Arvonnan voittaja/voittajat arvotaan satunnaisesti osallistujien joukosta. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan arvonnan julkaisemisen yhteydessä.

Arvonta-ajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. POP Vakuutus pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja.

Palkintojen toimittaminen

Palkinto toimitetaan voittajalle erikseen ja tapauskohtaisesti sovitulla tavalla. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. POP Vakutuus ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

Järjestäjän vastuu

POP Vakuutus vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse markkinointi@popvakutuus.fi. Osallistumalla kilpailuihin ja arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. POP Vakuutus pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Lue tietosuojaseloste.