Vakuutuksia. Piste.

 

Suositteluohjelman käyttöehdot ja säännöt

Jaettu ilo on paras ilo. Tässä suositteluohjelman säännöt, joita noudattamalla voit säästää jopa satasia!

 

 

Suosittelun säännöt

Mikä on suosittelukoodi / -linkki?
Suosittelulinkki on henkilökohtainen url-osoite, joka sisältää kuuden merkin mittaisen suosittelukoodisi. Sitä on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse ja muissa pikaviestimissä.

Kun kaverisi, joka ei vielä ole POP Vakuutuksen asiakas, antaa koodin vakuutuksen ostamisen yhteydessä, suosittelu toteutuu ja saatte molemmat alennuksen. Jos kaverisi ostaa vakuutuksen suoraan suosittelulinkkisi kautta, hänen ei tarvitse erikseen täyttää suosittelukoodia, vaan koodikenttä on valmiiksi täytetty koodillasi.

 

Miten suosittelen?
Kerro kaverillesi POP Vakuutuksesta ja uuden asiakkaan 25 € alennuksesta. Jaa suosittelun yhteydessä kaverillesi henkilökohtainen suosittelukoodisi tai -linkkisi, jota käyttämällä suosittelu kirjautuu ja saatte molemmat alennuksen.

 

Voiko suosittelukoodin käyttää minkä tahansa vakuutuksen ostamiseen?
Suosittelukoodin voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen. Suosittelualennusta ei voi siis käyttää liikennevakuutukseen eikä määräaikaiseen matkavakuutukseen.

 

Mistä näen paljonko suositteluista on kertynyt alennusta?
Näet suositteluista kertyneen alennussaldosi ja ajantasaiset suosittelutapahtumasi Oma Palvelun Suositteluohjelma-osiosta.

 

Kuinka paljon alennusta voin kerätä ja käyttää?
Voit kerätä suositteluja ja saada alennusta kuinka paljon tahansa. Yhdestä vakuutuksesta maksettava vähimmäismaksu riippuu tuotteesta. Vähimmäismaksu sinun on maksettava aina vakuutusmaksustasi, mutta sen ylittävän osan vakuutusmaksusta voit maksaa vaikka kokonaan suositteluilla keräämilläsi alennuksilla.

Miten saan hyödynnettyä kertyneen alennukseni?
Suositteluista kertynyt alennuksesi käytetään automaattisesti seuraavaan uusiutuvaan (eli vakuutuskausi vaihtuu) tai uuteen vakuutukseesi (ostat uuden vakuutuksen). Alennusta ei voi siirtää toiselle asiakkaalle eikä sitä hyvitetä tai voi hyödyntää muulla tavoin. Alennuksen voi käyttää vapaaehtoisiin, jatkuviin vakuutuksiin. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutuksen vakuutusmaksuihin.

 

Alennuksen käyttäminen vakuutuskauden uusiutuessa
Kertynyt alennuksesi käytetään automaattisesti vakuutuksesi vakuutuskauden uusiutuessa. Alennus varataan uudelle vakuutuskaudelle etukäteen, 37 päivää ennen meneillään olevan vakuutuskauden päättymistä. Alennus on kertaluontoinen eli sen saa seuraavalle uusiutuvalle kaudelle tai uuden vakuutuksen ensimmäiselle kaudelle.

 

Alennuksen käyttäminen uuden vakuutuksen ostamiseen
Jos ostat uuden vakuutuksen ja sinulla on kertynyttä alennusta, se käytetään automaattisesti uuden vakuutuskauden vakuutusmaksuun. Kun ostat vakuutuksen verkosta, kirjaudu ensin sisään nähdäksesi alennuksen vaikutuksen jo ennen ostoa.

 

Miten alennus jakautuu maksueriin?
Alennus jakautuu tasaisesti koko vuoden maksuihin. Jos päätät vakuutuksesi kesken kauden, käyttämättä jäänyt alennus palautetaan saldoosi ja käytetään seuraavaan uusiutuvaan (vakuutuskausi vaihtuu) tai uuteen (ostat uuden vakuutuksen) vakuutukseen.

 

Mitä alennukselleni tapahtuu, jos lopetan vakuutukseni?
Jos sinulla on alennusta käyttämättä ja päätät kaikki vakuutuksesi, alennuksesi säilyy aktiivisena ja on hyödynnettävissä uusiin vakuutuksiin toistaiseksi. Pidätämme oikeuden mitätöidä käyttämättömän alennuksen kahden vuoden kuluttua sen myöntämishetkestä.

Käyttöehdot

Palvelun kuvaus

POP Vakuutuksen suositteluohjelman avulla POP Vakuutuksen asiakkaat voivat suositella POP Vakuutusta. Suositteluohjelmaan pääsevät mukaan kaikki POP Vakuutuksen asiakkaat. Jokainen asiakas saa oman henkilökohtaisen suosittelukoodin ja -linkin. Omaa suosittelukoodin tai -linkin jakamista ja uusien asiakkaiden hankkimista ei ole rajoitettu.

Asiakkaalle luodaan henkilökohtainen suosittelukoodi, jota hän voi tarjota haluamilleen henkilöille. Suositeltavan asiakkaan käyttäessä koodia ostotapahtuman yhteydessä sekä suosittelija että suositeltava saavat alennusoikeuden vakuutusmaksusta. Tämä alennus on sekä suosittelijalle että suositeltavalle 25 euroa. Alennukset myönnetään, jos suositeltava asiakas ei ole ollut POP Vakuutuksen vakuutusasiakkaana viimeisen 12 kuukauden aikana.

Suosittelijan alennus

Kirjautunut alennus käytetään automaattisesti joko vakuutuksien seuraavien vakuutuskausien maksuihin tai ostettaessa uusi vakuutus. Ensisijaisesti alennus käytetään ostettaessa uusi vakuutus. Muutoin alennus varataan uudelle vakuutuskaudelle etukäteen, 37 päivää ennen meneillään olevan vakuutuskauden päättymistä. Alennus jakautuu tasaisesti vakuutuskaudelle maksuerien mukaan. POP Vakuutuksella on oikeus kohdistaa suosittelusta kertynyt alennus mihin tahansa aktiiviseen sopimukseen.

 

Alennuksen voi käyttää mihin tahansa jatkuvaan, vapaaehtoiseen vakuutukseen.

Jos vakuutukseen tehdään hintaan vaikuttavia sopimusmuutoksia kesken vakuutuskauden, niin tällöin käyttämättä jäänyt alennus palautetaan ja käytetään seuraavaan alkavaan tai uusiutuvaan vakuutuskauteen.

Käyttämättömät alennukset säilyvät aktiivisena ja ovat hyödynnettävissä uusiin vakuutuksiin toistaiseksi. POP Vakuutus pidättää oikeuden mitätöidä käyttämättömät alennukset kahden vuoden kuluttua alennuksen myöntämishetkestä. Alennus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi.

Suositeltavan alennus

Alennus hyvitetään ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus, jonka verollinen vakuutusmaksu on vähintään vakuutuskirjalla määritellyn suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten. Alennuksen hyödyntäminen edellyttää suosittelukoodin käyttöä ennen vakuutussopimuksen alkamista.

Yleistä

Yhden vakuutuskauden vähimmäismaksu on aina vähintään kulloinkin sovellettavien POP Vakuutuksen vakuutusehtojen mukainen hyödynnetyistä alennuksista riippumatta. Alennus kohdistetaan vakuutussopimukselle vuosimaksu ja laskutuserän vähimmäismaksu huomioiden. Vakuutuksen yhden laskutuserän on oltava vähintään 15 euron suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten.

POP Vakuutus Suositteluohjelma

Eiköhän palata suosittelemaan! 

Palaa suositteluun