Vakuutuksia. Piste.

 

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Onneksi sinkkuna saat koti-vakuutuksen jopa 20 % edullisemmin.

Laske hinta.

 

 

Niin. Meistä on vaan reilua ja oikeudenmukaista, että yhden ja kahden hengen taloudet maksavat vähemmän kotivakuutuksestaan, koska heillä vahinkojakin sattuu vähemmän. POP Vakuutuksella yksinelävät saavat kotivakuutuksen jopa 20 % edullisemmin.

Sinkuille kotivakuutus -20 %. POP Vakuutukselta.

Miksi POP Vakuutuksen kotivakuutus?

1-02

Kuluttaja-lehden (4/2022) arvioima, neljän tähden kotivakuutus todennäköisesti yhdellä markkinoiden halvimmista hinnoista.

2-03

Oikeudenmukainen hinnoittelu. Yksin asuville jopa 20 % edullisemmin ja kahden hengen talouksille
10 % edullisemmin.

3-04

Kotivakuutus on omaisuutesi tärkein turva. Vakuutus korvaa muun muassa tabletit ja mobiililaitteet.

Tunnistatko itsesi näistä sinkkutyypeistä?

Elämäntilanteita ja -tyylejä on yhtä monta kuin sinkkuja. Siinä missä yksi sinkku täyttää kalenterinsa menoilla ja keskittyy uraansa, toinen tasapainoilee vuoroviikkovanhemmuuden kanssa, nauttii kolmas puolestaan vakiintuneesta elämäntavastaan yksin. Tutustu eri sinkkutyyppeihin ja katso, kuulostaako jokin niistä pelottavan tutulta.

Sinkkuelämää 2020-luvulla: Ei pelkkää samppanjaa ja vaahtokarkkia

Millaista on sinkun elämä Suomessa vuonna 2020? Elämän glamour löytyy itsenäisyydestä ja vapaudesta. Kolikon kääntöpuolena raha-asiat aiheuttavat murheita ja moni kokee yksinäisyyttä. Kurkistetaanpa yksinelävien maailmaan – mitä se on parhaimmillaan ja pahimmillaan.

POP Vakuutus tutki, millaista sinkkuelämä on vuonna 2020. Ikuisen onnen sijaan jopa 40 % vastaajista kokee elämäntavan kalliiksi ja taloudellisesti epävarmaksi.

Tutkimme, millaista sinkkuelämä on vuonna 2020. Ikuisen onnen sijaan jopa 40 % vastaajista kokee elämäntavan kalliiksi ja taloudellisesti epävarmaksi. Toisaalta sinkut arvostavat eniten vapautta ja itsenäisyyttä – ja moni valitsee yksin asumisen omasta halustaan.

Tiedotteeseen.